8125
3219
468851
شنبه 2 تیر 1397
 
   

كامپيوتر

آموزش

املاك

اتومبيل

لوازم

خدمات

بازار كار

صنعت

ارتباطات

هنر

تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.

 

نماد اعتماد الکترونیک

 

آمار روزانه

تاریخ آگهی ها نمایش كلیك
04/02
0
248334
184
04/01
0
2465737
3283
03/31
0
1094511
2082
03/30
3
1387453
2041
03/29
0
1461386
1968

تبلیغات بنری

لینک باکس

شمارنده
 

آقای پارسا

آقای پارسا
آقای پارسا
آقای پارسا
تعداد بازدید
459638 دفعه
تعداد کلیک
811 دفعه
تاریخ انقضاء
پنج شنبه, 04 آذر 1395
تاریخ ثبت
سه شنبه, 04 آبان 1395
قیمت
0
تلفن
09383215732
آدرس
گروه : خدمات
کرم گیاهی کالند الیو فورت Calend Olive Forte برگرفته از نام گیاه همیشه بهار (Calendula) و زیتون (Olive) و کلمه فورتِ (Forte) به دلیل استفاده درصد بالایی از عصاره همیشه بهار (به میزان ۳.۶ درصد) و روغن زیتون (به میزان ۱۷.۸ درصد) می باشد. از عصاره صبر زرد یا آلوئه ورا(Aloe Vera) به میزان ۲ درصد و ویتامین E نیز به عنوان کمکی در این کرم استفاده گردیده. این فرآورده بر اساس توتال فلاونوئید به میزان ۳.۸ میلی گرم در هر صد گرم کرم استاندارد شده است. از این فرآورده جهت کمک به درمان موضعی زخمها و التهابات پوستی (بعد از لیزر، اگزما، آفتاب سوختگی، ادرار سوختگی و....)، پیشگیری از زخم بستر و ترک پاشنه پا استفاده می گردد. شرکت مرهم سازان سینا تهران - ایران همیشه بهار (کالاندولا)گیاهی است علفی با نام علمیCalendula officinalisازخانواده کاسنی می باشد. که حاوی حداقل ۱ درصد فلاونوئید می باشد. مهمترین ترکیبات شیمیایی گیاه را کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها و ساپونوزیدها تشکیل میدهند.همیشه‌ بهاربه صورت موضعی در درمان التهابهای پوستی، اگزما و خشکی پوست مورد مصرف قرار میگیردگیاه همیشه بهار یکی از بهترین داروهای گیاهی در درمان التهابات پوستی بشمار می رود و می تواند التهابات پوست را به هر علتی که پدید آمده باشد از قبیل عفونت ، ضایعات فیزیکی یا تحریکات، بهبودی کامل بخشد. فرآورده های داروئی این گیاه التیام السرهای پوستی و زخمهائی که به کندی التیام می یابند را سرعت می بخشد. اثر ضد التهاب، ضد میکروبی و ضد ویروسی برای گیاه همیشه بهار گزارش شده است. از دیگر خواص گل همیشه بهار میتوان به موارد زیر اشاره کرد: ضدالتهاب، التیام دهنده زخمها، ضداگزماوخشکی پوست، ضدآفتاب سوختگی، میخچه وزگیل، درمان زخمهای واریسی، ضدقارچ زیتونOleaEuropeaکه هم در پزشکی مدرن و هم در طب سنتی و روایات دینی ما بر خواص فراوان آن تاکید شده و در قرآن کریم ۷ بار مورد اشاره قرار گرفته و شجره مبارکه نامیده شده است. روغن زیتون اثر مرطوب کننده بالایی به دلیل وجود ماده ای بنام لینولئیک اسید دارد که بطور طبیعی در بدن ساخته نمیشود و باعث جلوگیری از تبخیر آب پوست بدن میشود. همچنان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی است که میتواند با جذب رادیکال های آزاد پوست خاصیت ضد آفتاب داشته و مانع پیر پوستی و سرطان پوست میشود .کرم گیاهی کالند الیو فورت حاوی ۱۷.۸درصد روغن زیتون(cold press)میباشد که از این حیث اثر درمانی بالایی دارد. روغن زیتون سرشار از ویتامین E و دارای ترکیبات فنلی است و دارای اثرات ضد التهابی بوده و برای کنترل واکنشهای آلرژیک و التهابی مختلف از جمله ادرار سوختگی و عرق سوز و و عوارض بعد از آفتلاب سوختگی بکار می رود. آلوئه ورا ( Aloe Vera) یا صبر زرد شیرابه خشک و سفت شده حاصل از فشردن و یا جریان ساده شیرابه از برگ های انواع آلوئه مانند Aloe Vera(L)Burm از خانواده سوسنیان (Liliaceae) است که حداقل واجد ۱۵% مشتقات هیدروکسی آنتراسان میباشد. صبر زرد حدود ۵% آب دارد، میزان مواد معدنی آن کم بوده و و حدود ۱ الی ۲ درصد است، عمده ترین ترکیبات صبرزرد را مواد رزینی و مشتقات آنتراکینونی تشکیل می دهد. صبر زرد به صورت موضعی در جهت التیام زخم ها و سوختگی ها استفاده میشود. منابع: ۱. iranian herbal pharmacopoeia ۲. PDR for Herbal Medicines, ۴rd ed. ۲۰۰۸, Thomson PDR: ۲۶۶-۷۲, ۵۵۹-۶۱. ۳. Barnes, J. et al. Herbal Medicines, ۳rd ed. ۲۰۰۷, Pharmaceutical Press: ۱۲۱-۲۳, ۲۱۷-۲۳۴. ۴. WHO monographs on selected medicinal plants, ۱۹۹۹. Vol ۱: ۱۳۶-۱۴۴, Vol ۲: ۳۵-۴۲. ۵. The Complete German Commission E Monographs. ۱۹۹۸, American Botanical: ۱۲۲-۳, ۳۱۸-۱۹. ۶. Fonseca B. et al. Neuroprotective effects of a new skin care formulation following ultraviolet exposure. Cell Prolif. ۲۰۱۲; ۴۵(۱): ۴۸-۵۲. ۷. BP ۲۰۱۲ جهت مشاهده سایر محصولات این شرکت روی لینک زیر کلیک کنید: https://www.instagram.com/marhamsazan
تاریخ انتقضای این آگهی گذشته و فرم ارتباط با کاربر غیر فعال می باشد
کرم گیاهی کالند الیو فورت Calend Olive Forte برگرفته از نام گیاه همیشه بهار (Calendula) و زیتون (Olive) و کلمه فورتِ (Forte) به دلیل استفاده درصد بالایی از عصاره همیشه بهار (به میزان ۳.۶ درصد) و روغن زیتون (به میزان ۱۷.۸ درصد) می باشد. از عصاره صبر زرد یا آلوئه ورا(Aloe Vera) به میزان ۲ درصد و ویتامین E نیز به عنوان کمکی در این کرم استفاده گردیده. این فرآورده بر اساس توتال فلاونوئید به میزان ۳.۸ میلی گرم در هر صد گرم کرم استاندارد شده است. از این فرآورده جهت کمک به درمان موضعی زخمها و التهابات پوستی (بعد از لیزر، اگزما، آفتاب سوختگی، ادرار سوختگی و....)، پیشگیری از زخم بستر و ترک پاشنه پا استفاده می گردد. شرکت مرهم سازان سینا تهران - ایران همیشه بهار (کالاندولا)گیاهی است علفی با نام علمیCalendula officinalisازخانواده کاسنی می باشد. که حاوی حداقل ۱ درصد فلاونوئید می باشد. مهمترین ترکیبات شیمیایی گیاه را کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها و ساپونوزیدها تشکیل میدهند.همیشه‌ بهاربه صورت موضعی در درمان التهابهای پوستی، اگزما و خشکی پوست مورد مصرف قرار میگیردگیاه همیشه بهار یکی از بهترین داروهای گیاهی در درمان التهابات پوستی بشمار می رود و می تواند التهابات پوست را به هر علتی که پدید آمده باشد از قبیل عفونت ، ضایعات فیزیکی یا تحریکات، بهبودی کامل بخشد. فرآورده های داروئی این گیاه التیام السرهای پوستی و زخمهائی که به کندی التیام می یابند را سرعت می بخشد. اثر ضد التهاب، ضد میکروبی و ضد ویروسی برای گیاه همیشه بهار گزارش شده است. از دیگر خواص گل همیشه بهار میتوان به موارد زیر اشاره کرد: ضدالتهاب، التیام دهنده زخمها، ضداگزماوخشکی پوست، ضدآفتاب سوختگی، میخچه وزگیل، درمان زخمهای واریسی، ضدقارچ زیتونOleaEuropeaکه هم در پزشکی مدرن و هم در طب سنتی و روایات دینی ما بر خواص فراوان آن تاکید شده و در قرآن کریم ۷ بار مورد اشاره قرار گرفته و شجره مبارکه نامیده شده است. روغن زیتون اثر مرطوب کننده بالایی به دلیل وجود ماده ای بنام لینولئیک اسید دارد که بطور طبیعی در بدن ساخته نمیشود و باعث جلوگیری از تبخیر آب پوست بدن میشود. همچنان دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی است که میتواند با جذب رادیکال های آزاد پوست خاصیت ضد آفتاب داشته و مانع پیر پوستی و سرطان پوست میشود .کرم گیاهی کالند الیو فورت حاوی ۱۷.۸درصد روغن زیتون(cold press)میباشد که از این حیث اثر درمانی بالایی دارد. روغن زیتون سرشار از ویتامین E و دارای ترکیبات فنلی است و دارای اثرات ضد التهابی بوده و برای کنترل واکنشهای آلرژیک و التهابی مختلف از جمله ادرار سوختگی و عرق سوز و و عوارض بعد از آفتلاب سوختگی بکار می رود. آلوئه ورا ( Aloe Vera) یا صبر زرد شیرابه خشک و سفت شده حاصل از فشردن و یا جریان ساده شیرابه از برگ های انواع آلوئه مانند Aloe Vera(L)Burm از خانواده سوسنیان (Liliaceae) است که حداقل واجد ۱۵% مشتقات هیدروکسی آنتراسان میباشد. صبر زرد حدود ۵% آب دارد، میزان مواد معدنی آن کم بوده و و حدود ۱ الی ۲ درصد است، عمده ترین ترکیبات صبرزرد را مواد رزینی و مشتقات آنتراکینونی تشکیل می دهد. صبر زرد به صورت موضعی در جهت التیام زخم ها و سوختگی ها استفاده میشود. منابع: ۱. iranian herbal pharmacopoeia ۲. PDR for Herbal Medicines, ۴rd ed. ۲۰۰۸, Thomson PDR: ۲۶۶-۷۲, ۵۵۹-۶۱. ۳. Barnes, J. et al. Herbal Medicines, ۳rd ed. ۲۰۰۷, Pharmaceutical Press: ۱۲۱-۲۳, ۲۱۷-۲۳۴. ۴. WHO monographs on selected medicinal plants, ۱۹۹۹. Vol ۱: ۱۳۶-۱۴۴, Vol ۲: ۳۵-۴۲. ۵. The Complete German Commission E Monographs. ۱۹۹۸, American Botanical: ۱۲۲-۳, ۳۱۸-۱۹. ۶. Fonseca B. et al. Neuroprotective effects of a new skin care formulation following ultraviolet exposure. Cell Prolif. ۲۰۱۲; ۴۵(۱): ۴۸-۵۲. ۷. BP ۲۰۱۲ جهت مشاهده سایر محصولات این شرکت روی لینک زیر کلیک کنید: https://www.instagram.com/marhamsazan

فرم دهی اندام بانوان

 

اراده دهنده هاست

باجه را در گوگل محبوب کنید
این آگهی را در گوگل محبوب کنید